Đurđevac je od 27. do 29. prosinca 2023. godine bio domaćin još jednog Turnira regija koji za cilj ima izbornicima određenog uzrasta predstaviti najtalentiranije igrače u Hrvatskoj. Nakon djevojčica, ovoga puta su se predstavili dječaci rođeni 2008. i 2009. godine.

Na turniru su se natjecale selekcije 8 regija, a u svakoj selekciji predstavilo se 20ak najperspektivnijih dječaka U15 koji su svojim rukometnim vještinama, talentom i velikim trudom zaslužili mjesto među 160 najboljih u Hrvatskoj.

Kroz održane selekcije regije Rijeka, Kvarner, Karlovac, Gospić svojim su se kvalitetama istaknuli i igrači Rukometnog kluba „Gospić“ koji je jedini klub spomenute regije iz kojega su izabrana čak 4 igrača. Andrej Stilinović, Mladen Marković, Karlo Korečić i Josip Ratković svojim su dugogodišnjim odricanjima zaslužili svoje mjesto među 20 najkompletnijih igrača spomenute regije.

U tri dana održavanja turnira odigrali su 6 utakmica u kojima su izbornicima i stručnim suradnicima pokušali pokazati da su baš oni ti koji bi trebali biti izabrani i obući dres Hrvatske rukometne reprezentacije.

S ponosom čestitamo roditeljima i trenerima na dugogodišnjoj podršci i kvalitetnom radu, a igračima na odličnom predstavljanju na spomenutom turniru gdje su svakako zadovoljili i uspješno predstavili sebe i rukomet u Gospiću.

Veselimo se pozivima koji slijede.