Kamp Hrvatskog rukometnog saveza ima dugogodišnju tradiciju održavanja, a dodatnu težinu daje činjenica da se radi o kampu u organizaciji krovne organizacije rukometa u Hrvatskoj čime okuplja one najtalentiranije rukometaše i rukometašice.

Hrvatski rukometni savez pomno prati cjelokupni napredak i izuzetne uspjehe Rukometnog kluba „Gospić“  iza kojih stoji kvalitetan, stručan i sistematičan rad za koji je zaslužan veliki broj trenera koji djeluju u klubu, pa je i ove godine odlučio odati veliko priznanje za spomenuti rad pozvavši u svoj tim jednog od trenera.

Nakon prošlogodišnjeg sudjelovanja na Kampu HRS-a kao trener djevojčica, Vanja Antić ove je godine pozvan da bude dio stručnog tima Središnjeg rukometnog kampa HRS-a za dječake kao jedan od 14 trenerskih imena prepoznatih i odabranih zbog svojih kvaliteta i odličnog rada s mlađim uzrastima rukometaša i rukometašica.

Ovogodišnji grad domaćin kampa je Umag, a ponajbolji rukometaši iz cijele Hrvatske i inozemstva okupiti će se, od 30. lipnja do 6. srpnja 2023. godine, kako bi usvojili nova rukometna znanja, stekli dodatna iskustva i upoznali vršnjake koji s njima dijele ljubav prema rukometu.

Rukometni klub “Gospić” se ovim putem zahvaljuje svim trenerima na predanom radu kojim se pronosi ime Gospića po cijeloj Hrvatskoj, s nadom da će se trenerski i ekipni uspjesi iz sezone 2022./2023. nastaviti, te svima biti dodatna motivacija za daljnje osobno i ekipno napredovanje u sezoni koja je ispred nas.