Kamp Hrvatskog rukometnog saveza ima dugogodišnju tradiciju održavanja, a dodatnu težinu daje činjenica da se radi o kampu u organizaciji krovne organizacije rukometa u Hrvatskoj čime okuplja one najtalentiranije rukometašice i rukometaše.

Izuzetni uspjesi, kvalitetan, stručan i sistematičan rad za koji je zaslužan veliki broj trenera koji djeluju u klubu, kao i cjelokupni napredak Rukometnog kluba „Gospić“, godinama je pomno praćen od strane Hrvatskog rukometnog saveza. Upravo kao priznanje spomenutog rada HRS je i ove godine, treće zaredom, u svoj tim pozvao jednog od trenera gospićkog kluba.

Nakon sudjelovanja na Kampu HRS-a kao trener djevojčica prije dvije godine, te prošlogodišnjeg kao trener dječaka, Vanja Antić ove je godine pozvan da bude dio stručnog tima Središnjeg rukometnog kampa HRS-a za djevojčice i dječake kao jedno od trenerskih imena prepoznatih i odabranih zbog svojih kvaliteta i odličnog rada s mlađim uzrastima rukometašica i rukometaša.

Ove godine grad domaćin kampa je ponovno Umag, a ponajbolje rukometašice i rukometaši iz cijele Hrvatske i inozemstva okupljaju se od 22. lipnja do 4. srpnja 2023. godine kako bi usvojili nova rukometna znanja, stekli dodatna iskustva i upoznali vršnjake koji s njima dijele ljubav prema rukometu.

Rukometni klub “Gospić” se ovim putem zahvaljuje svim trenerima na predanom radu kojim se pronosi ime Gospića po cijeloj Hrvatskoj s nadom da će se trenerski i ekipni uspjesi iz sezone 2023./2024. nastaviti, te svima biti dodatna motivacija za daljnje osobno i ekipno napredovanje u sezoni koja je ispred nas.