11. izdanje turnira Mali medo okupilo je više od 750 rukometaša iz raznih dijelova Hrvatske i BIH podijeljenih u rekordnih 78 ekipa. Uz rukomet bili su tu i popratni sadržaji koji su dali veliki plus samoj organizaciji.

Prvi puta u jedanaestogodišnjoj povijesti turnir se održao u dva dana. U subotu, 3. ožujka 2018. godine, natjecali su se dječaci 2007., 2008. i 2009. godišta, dok su na terene u nedjelju, 4.3.2018. godine, izašle djevojčice natječući se u istim godištima.

U konkurenciji dječaka natjecale su se ukupno 52 ekipe, dok je turnir za djevojčice okupio njih 26.

Nedjelja je bila rezervirana i za naše najmlađe članove rođene 2010., 2011., 2012. godine koji su nastupili u predturniru, pokazali svoja znanja i tako najavili da u klubu imamo još puno talentirane djece.

U dva dana je odigrano ukupno 209 utakmica u kojima je sudjelovalo i naših 11 ekipa.

Djevojčice su se borile kako lavice i pokazale puno potencijala, no nisu uspjele do medalje, dok su dječaci 2007. i 2009. godišta bez poraza osvojili zlato, a u konkurenciji 2008. bili poraženi u finalu od ekipe Vučića i osvojili srebro.

Kod dječaka 2007. godišta za najboljeg igrača proglašen je naš Vedran Hećimović, a u najbolju ekipu turnura uvršteni su Marko Čačić i Fran Juraj Rukavina. U konkurenciji dječaka 2008. godišta nagradu za najboljeg golmana osvojio je Luka Borovac, a u najbolju ekipu uvršten je Mateo Jergović. Josip Ratković bio je najbolji igrač u 2009. godištu, dok su u najbolju ekipu izabrani su Vito Maras i Matan Marković.

Najbolji rezultat kod djevojčica ostvarila je naša ekipa 2008. godišta osvojivši 4. mjesto, a svoje mjesto u najboljoj ekipi turnira zaslužila je Lucija Sokolić.

 

Uz rukomet i bogate kvalitetne nagrade Mali medo je imao za ponuditi dodatne sadržaje. Bio je tu štand sa slatkišima, kao i štand sportske opreme marke Hummel koji je oduševio one najmlađe, dok je i ove godine (već tradicionalno) svaki sudionik imao osiguran ručak (bolonjez). Sve to daje našem turniru jednu dodatnu draž, te diže turnir na jedan poseban nivo.

 

REZULTATI, POREDAK, NAGRAĐENI

11. Mali medo – rezultati, poredak, nagrađeni 2018 – djevojčice

11. Mali medo – rezultati, poredak, nagrađeni 2018 – dječaci

 

OVIM PUTEM SE ŽELIMO ZAHVALITI SVIM EKIPAMA ŠTO SU UVELIČALE NAŠ TURNIR, BROJIM ČLANOVIMA KOJI SU BESPRIJEKORNO ODRADILI ORGANIZACIJSKE ZADATKE, TE NAŠIM IGRAČIMA I IGRAČICAMA KOJE SMO ZDUŠNO BODRILI TIJEKOM SVAKE UTAKMICE.

HVALA I SVIM RODITELJIMA KOJI NAM VJERUJU I DAJU BEZUVJETNU PODRŠKU U SVEMU ŠTO RADIMO!

VIDIMO SE I SLJEDEĆE GODINE!!!